Kako priti v Slovenj Gradec

Mestno Jedro

Turistično informacijski center Slovenj Gradec

TIC Slovenj Gradec
Glavni trg 24, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)2 88 12 116
Mobitel: +386 (0)51 320 978
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Turistično - informacijski center Slovenj Gradec (TIC Slovenj Gradec) deluje Na Glavnem trgu 24, v stavbi, kjer imata svoj sedež tudi Koroška galerija likovnih umetnosti in Koroški pokrajinski muzej. V TIC-u Slovenj Gradec so domačim in tujim turistom, obiskovalcem ter občanom na voljo turistične informacije o Slovenj Gradcu, Koroški regiji ter o Sloveniji. Na voljo je tudi bogata ponudba turističnih brošur, spominkov, razglednic, ter izdelkov domačih in umetnostnih obrti.

Odpiralni čas TIC Slovenj Gradec

Od 1. 10. do 30. 4.

Ponedeljek – petek: od 8. do 16. ure
Sobota, nedelja: od 10. do 13. ure

Od 1. 5. do 30. 9.

Ponedeljek – petek: od 8. do 18. ure
Sobota, nedelja: od 10. do 17. ure

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.