Mestno jedro

Zgodbe starega mestnega jedra vas bodo popeljale v srednjeveško preteklost, kulturno izročilo ter živahen utrip današnjega časa.

Mestno jedro Slovenj Gradca odlikuje svojevrstna arhitekturna podoba in srednjeveška zasnova. Med sprehodom po mestu, ki lahko traja dve uri, boste spoznali najpomembnejše kulturne institucije, številne umetniške skulpture na prostem in zanimive posebnosti mesta Glasnika miru.

Ogled je na voljo po naročilu. Urnik in program se določi po dogovoru.

Jeziki
po dogovoru

Cena
Najem lokalnega vodiča za ogled mestnega jedra stane 40,00 EUR za prvo uro vodenja. Vsaka nadaljnja ura stane 20,00 EUR.

Naročilo ogledov in informacije:
TIC Slovenj Gradec
Glavni trg 24, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)2 881 21 16

Obrazec za povpraševanje vodenega ogleda mestnega jedra
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Povpraševanje po rezervaciji ogleda / izleta Za rezervacijo ogleda / izleta izpolnite spodnji obrazec. Vaše povpraševanje bo posredovano v turistični informacijski center, kjer bomo preverili ali je v izbranem terminu na voljo dovolj prostih mest in vam poslali odgovor glede rezervacije. Odgovor boste prejeli najkasneje v 48 urah.

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.