Hoteli v Slovenj Gradcu

Hotel Vabo

Hotel Slovenj Gradec

Glavni trg 43, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0) 2 883 98 50
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.kope.si

Hotel Slovenj Gradec v starem mestnem jedru Slovenj Gradca ima tri  zvezdice ter vam ponuja udobno namestitev v 62-ih moderno opremljenih sobah (digitalna TV, internet in Wi-Fi, direktni telefon...). Vse sobe imajo kopalnico s tušem ter WC. Hotel razpolaga tudi z restavracijo z 200 sedišči, letnim vrtom, kavarno, Koroško izbo, barom ter TV sobo v vsakem nadstropju.

 

Hotel Aerodrom

Hotel Aerodrom
Aerodrom Slovenj Gradec - trenutno zaprt

Mislinjska Dobrava 110, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Telefon: 
E-mail:

 V Hotelu Aerodrom je gostom na voljo 26 ležišč v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah ter apartma s štirimi ležišči. Sobe so opremljene s TV sprejemniki s satelitskimi programi, telefonom in možnostjo internetne povezave, priročnim sefom in mini barom. Hotel je trenutno zaprt!

 

Dodatne informacije

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.